GİD EVİ

Merhaba Sevgili Kozalak;

Güzel İşler Evi’ne Hoş Geldin…

Birçok kişinin, gönlünü koyarak emek vererek yarattığı bir evdesin. Burada ilk başta konuk olsan da, sen de bizle yaşayarak artık, güzel işlerin ve hayallerin parçası olabilirsin. Bu bizim için heyecan verici.

Güzel İşler Evi’ne gelen, burada vakit geçiren herkesle paylaşmayı istediğimiz sosyal konularda çalışmalarımız için bir ofis ve merkez. Bu alanı yaratırken güzel işler yaratmaya, paylaşmaya, geliştirmeye imkân tanımak istedik.

GİD Evi’nde Kişinin özgürlüğünün, başka bir kişinin özgürlük alanına girmeye başladığında bitiyor olduğunu düşünür, buna göre adım atarız.

Güzel İşler Evi’ne nasıl geldiğin değil, buradan nasıl gittiğin her zaman daha önemli olur.

Umuyoruz,  Güzel İşler Derneği adına yaptığın çalışmalar ve bu ziyaretin sana, derneğe ve etkiledikleri kişilere sosyal etkiler taşır.

Yan yana yeni yollar dileğiyle,