BERGAMA YOL GEÇEN HANI

Güzel İşler Derneği işbirliği ile BERGAMA YOL GEÇEN HANI Proje evi Temmuz 2018’de hayata geçiyor. Proje evinde çalışma grupları hem konaklayacak hem de evde tasarlanmış proje odaları ve alanlarında çalışmalar yapacaklar.

Avrupa’da çeşitli modelleri olan bu tür proje evlerini asıl amacı, farklı iş ve sosyal grupların, izole ve daha odaklı şekilde çalışma konuları için ortak zeminler oluşturmak. BERGAMA YOL GEÇEN HANI bu haliyle bilgi ve deneyimin insan ile etkileştiği bir proje evi olacak. GİD çalışmalarına katılan proje ekipleri de dönem dönem BERGAMA YOL GEÇEN HANI’nda çalışmalarını yönetecekler.

Şu aşamada çalışmayı bir GİD gönüllüsü kendi imkanları ile yürütüyor, diğer yandan GİD üyeleri de çalışmaya gönüllü iş gücü desteği sunuyor. BERGAMA YOL GEÇEN HANI açıldığında GİD için doğrudan bir bağış gelir modeli olarak da faaliyet gösterecek çünkü tüm proje evi gelirinin belli bir yüzdesi GİD’e bağış olarak aktarılacak.